Societat 16/01/2012

Un missatge a Facebook va avisar que el vaixell passaria a prop de la costa

La germana del cap de cambrers del creuer li va enviar una salutació

Ara
1 min
El missatge de la germana de l'homenatjat

BarcelonaUn missatge a Facebook de la germana del cap de cambrers del Costa Concordia va avisar que el vaixell passaria a prop de la costa després que el seu germà truqués als seus pares per avisar-los que el veurien passar. Patrizia Tievoli va publicar al seu perfil: "D'aquí a poc passarà a prop el 'Concordia' de Costa Crociere, una salutació gran al meu germà, que a Savona finalment desembarcarà per gaudir d'unes petites vacances".

Segons ha avançat aquest matí Il Corriere della Sera, el vaixell es va apropar a la costa en homenatge a Antonello Tievoli, cap de cambrers del Costa Concordia, nascut a Giglio. Ho va fer amb una reverència, una pràctica marítima habitual que consisteix a fer un passeig molt a prop de la costa amb tots els llums i les sirenes activats, i que se sol fer en homenatge a un membre de la tripulació.

Les xarxes socials han estat, des que es va conèixer l'accident, el principal espai de debat sobre les circumstàncies del naufragi. A Facebook, una pàgina anomenada "Costa Concordia - 13 Gennaio 2012", ha aconseguit 3.167 seguidors, que continuament publiquen comentaris amb missatges de condol i valoracions de totes les novetats que es van coneixent.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm }

stats