TECNOLOGIA
Societat 02/09/2011

El mòbil, nou planter de realitzadors

1 min
El mòbil, nou planter de realitzadors

A part de parlar, els smartphones s'estan convertint en uns estris amb una variada paleta de funcions no només informatives, sinó també creatives a través de les imatges, fixes o en moviment. El mercat ofereix mòbils que ja permeten gravar en alta definició a 720 p i 30 fps. Una finestra oberta per als realitzadors, com Park Chan-wook, però també d'altres, amateurs o experimentals, que no volen carregar equips pesants, però sí fer de l'experimentació de tots els mitjans el seu leitmotiv. Indiefone Film Fest és un dels primers festivals de vídeos de no més de deu minuts gravats amb mòbils que té com a objectiu posar a prova la creativitat i descobrir talents. Hi ha temps fins a l'11 de novembre. Ramon Tomàs

Plataforma en què els usuaris emeten i pengen vídeos, i que permet buscar tota mena de canals classificats per idiomes o temàtiques, així com crear la teva llista de favorits, compartir vídeos o xatejar.

Intuïtiu convertidor d'unitats i divises (monedes, pesos, distàncies, etc.) en temps real, amb 5 milions de descàrregues i una interfície molt fàcil. Inclou una calculadora. Disponible en 20 idiomes.

stats