Societat 27/04/2012

L'arquitecte Daniel Mòdol planta Trias en el projecte de Glòries

Aquest divendres ha presentat la seva renúncia a assessorar el projecte perquè considera que l'equip de govern li "amaga informació"

M.ortega
1 min

BarcelonaDaniel Mòdol, l'arquitecte que va assumir el projecte de reforma de la plaça de les Glòries de Barcelona de l'alcalde Jordi Hereu, ha presentat avui la seva renúncia a l'equip de Xavier Trias, que l'havia recuperat com a assessor per al nou projecte. Mòdol, tal com ha avançat avui 'El Periódico', ha presentat aquest matí la seva renúncia a l'arquitecte en cap de la ciutat, Vicent Guallart. Argumenta falta d'entesa per no continuar treballant en el polèmic projecte de Glòries que prepara l'àrea d'Hàbitat Urbà. L'arquitecte ha explicat a l'ARA que dimiteix perquè està "fart" de treballar mentre li "oculten informació".

Segons fonts municipals, Mòdol era un dels quinze assessors amb què compta l'equip d'Hàbitat Urbà per desenvolupar el nou projecte de la plaça de les Glòries, i el seu equip tenia encarregat un informe (amb un pressupost de 6.000 euros) sobre els condicionants topogràfics en superfície de la plaça. Mòdol defensa, però, que portava quatre mesos treballant en el redisseny del projecte i que havia introduït "millores necessàries" en la reforma que va presentar el tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà, Antoni Vives, al gener. Lamenta "manca de lleialtat" i aquest és el motiu que ha posat sobre la taula de Guallart per justificar la renúncia. Assegura que l'equip de govern està ultimant un altre projecte que té previst presentar a curt termini.

stats