Societat 16/08/2012

Un mort i dos ferits en un accident a l'A-2 a Igualada

Una de les víctimes amb ferides greus ha estat traslladada a l'Hospital de Bellvitge i una altra, amb ferides lleus, evacuada a l'Hospital d'Igualada

Acn
1 min

IgualadaUna persona ha mort i dues més han resultat ferides en un accident que s'ha produït a l'A-2 a Igualada. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, un vehicle ha topat contra la tanca de seguretat i ha bolcat. Com a conseqüència de l'accident, una persona ha patit ferides greus i ha estat traslladada en un helicòpter medicalitzat del SEM a l'Hospital de Bellvitge. Un tercer ocupant del vehicle ha patit ferides de caràcter lleu i l'han evacuat en ambulància a l'Hospital d'Igualada. L'accident manté tallada l'autovia en sentit Barcelona des de les 11.15 h entre els quilòmetres 550 i 548 i es fan desviaments senyalitzats per Òdena.

Els ocupants del vehicle han quedat atrapats i han hagut de ser rescatats pels serveis d'emergència. Sis dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i tres dotacions dels bombers han atès l'accident.

stats