Societat 23/06/2012

Un mosso d'esquadra queda ferit per dos lladres que havien entrar a robar en un domicili d'Horta-Guinardó

Els arrestats, de nacionalitat colombiana i amb nombrosos antecedents, van causar-li ferides a la cara i a l'esquena

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut a Barcelona dos lladres, de nacionalitat colombiana i amb nombrosos antecedents policials, per haver entrat a robar en un domicili del districte d'Horta-Guinardó i per agredir un agents dels mossos d'esquadra que estava intervenint en la seva detenció. Els fets van ocórrer aquest dijous, quan un veí de la zona va alertar la policia que uns desconeguts havien entrat al domicili, buit i sense els propietaris, per una de les finestres.

Els agents els van localitzar amagats a l'interior del forat de les escales i durant la fugida per evitar ser detinguts es van mostrar molt agressius, causant ferides a la cara i a l'esquena a un dels comandaments policials.Finalment, els dos lladres -Juan Camilo P. S., de 25 anys, i Cesar Augusto F. Q., de 32 anys- van poder ser arrestats per un delicte de robatori amb força i un altre de resistència i desobediència a l'autoritat.

A més, durant l'escorcoll se'ls van intervenir dues motxilles que contenien, entre d'altres objectes, diverses eines que presumptament haurien utilitzat per forçar la porta del domicili. Arran de la ràpida intervenció policial i gràcies a l'avís que va fer el veí, els dos lladres no van poder endur-se res de valor de l'interior de l'habitatge. Els detinguts passaran durant les properes hores a disposició judicial.

stats