Societat 30/08/2011

Els Mossos detenen a Barcelona els dos autors d'una agressió greu a un jove rus

La víctima de l'agressió continua ingressada a l'hospital amb pronòstic greu

Redacció
2 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut a dos joves -Aladji D. D., de 24 anys, i Magi P. A., de 25 anys,- de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de l'agressió a un home, de nacionalitat russa, que va resultar ferit de gravetat la matinada de dijous passat prop d'una discoteca del passeig Marítim de la Barceloneta, al districte de Ciutat Vella, a Barcelona.

Arran d'una trucada del Servei d'Emergències Mèdiques rebuda cap a les 5 de la matinada, els Mossos van tenir coneixement que un home havia resultat ferit greu a causa d'una baralla que s'acabava de produir a les immediacions del local d'oci nocturn. Diverses dotacions policials es van desplaçar al lloc dels fets per tal de localitzar els autors de l'agressió i esclarir els fets que havien motivat la baralla.

Segons diversos testimonis que van presenciar l'inici de la disputa, els fets haurien tingut lloc poc després que la víctima hagués xutat una llauna de cervesa que hauria caigut molt a prop de la zona on es trobaven els presumptes autors de l'agressió. Segons la versió de diverses persones, aquest fet va provocar que els ara detinguts s'enfrontessin de manera molt violenta amb la víctima i un amic seu. Un d'ells hauria propinat, segons han infomrat avui els Mossos, un fort cop de peu al cap de la víctima, que va caure al terra inconscient. Els agressors van fugir del lloc dels fets abans que arribessin les patrulles policials. L'home va ser traslladat d'urgència a un centre hospitalari i el seu pronòstic és greu.

A partir de la descripció dels presumptes agressors, els Mossos van localitzar i detenir Magi P. A. i, poc temps després, Aladji D. D., a qui els agents consideren el presumpte autor material de l'agressió que va causar ferides molt greus a la víctima. Tot dos van ser traslladats a la comissaria de les Corts i posats a disposició judicial.

El jutge va ordenar l'ingrés a presó d'Aladji D. D., que acumula fins a 8 detencions per robatoris, i va deixar en llibertat amb càrrecs Magi P. A., també amb antecedents penals.

En relació a la víctima de l'agressió, es tracta d'un home de nacionalitat russa, de 26 anys, que a hores d'ara continua ingressat al centre hospitalari amb pronòstic greu.

stats