Societat 19/10/2011

Mor un motorista en un accident de trànsit a Bordils

El sinistre també ha implicat un autobús i un cotxe

Acn
1 min

BordilsUn home ha mort aquest dimecres al matí en un accident de trànsit al terme municipal de Bordils –al Gironès–, i no a Celrà, com havia informat en primera instància el Servei Català de Trànsit. El sinistre ha tingut lloc al quilòmetre 26,5 de la carretera C-66 cap a dos quarts de vuit. L'home conduïa una motocicleta i ha patit un accident, en què també hi ha hagut implicat un autobús en què viatjaven 10 persones –que han resultat il·leses. Els Mossos d'Esquadra han informat que l'autobús ha encalçat un ciclomotor, que ha envaït el carril contrari per la topada i ha col·lidit de manera frontal contra el turisme.

A causa de l'accident s'ha inhabilitat un carril de la carretera i els Mossos d'Esquadra donen pas alternatiu al trànsit per l'altra via. A banda de la policia, bombers i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques treballen al lloc dels fets.

Amb aquest accident es continua disparant la xifra de motoristes morts a la carretera. El Servei Català de Trànsit i els Mossos d'Esquadra van acordar que desplegarien més controls i radars per reduir el nombre de sinistres.

stats