SUCCESSOS
Societat 29/04/2011

Un motorista mor en xocar contra un camió a Barcelona

Els veïns denuncien que els semàfors de la cruïlla dels carrers dels Almogàvers i Pamplona, on aquest matí ha mort un motorista, no funcionaven bé des de feia dies

Redacció
1 min

BarcelonaUn motorista d'uns cinquanta anys d'edat ha mort avui en xocar el seu vehicle amb un camió en l'encreuament del carrer Almogàvers amb Pamplona, a Barcelona. Segons la Guàrdia Urbana, l'accident ha ocorregut aquest migdia quan, per motius que s'estan investigant, la moto i el camió han xocat a l'encreuament entre Almogàvers i Pamplona. Després de l'impacte, el motorista ha estat atropellat pel camió i mort a l'acte, mentre que el camioner ha resultat il·lès.

La Guàrdia Urbana ha obert una investigació per intentar aclarir les circumstàncies de l'accident i descobrir si algun dels dos vehicles s'ha saltat el semàfor en vermell, segons les mateixes fonts. Els veïns de la cruïlla dels carrers dels Almogàvers i Pamplona del districte de Sant Martí de Barcelona asseguren que els semàfors no funcionen bé i porten dies amb la llum taronja parpellejant. Poc després de l'accident, tècnics de l'Ajuntament de Barcelona es trobaven al lloc dels fets arreglant els semàfors.

El Ramon Segarra és propietari d'un dels negocis propers a la cruïlla. No ha vist l'accident però si que ha denunciat el malfuncionament dels semàfors des de fa dies: "gairebé fa dos dies que no funcionen. Els dos es mantenen intermitents", ha explicat en referència als quatre semàfors ubicats a la cruïlla. El Rafael Reig també treballa a la zona. Ha confirmat que a dos quarts d'onze el semàfor del carrer Pamplona estava "intermitent" i comenta que una de les seves companyes de feina ha vist que també ho estava el del carrer Almogàvers.

stats