Societat 25/08/2011

De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó: multes pel CAT per tot arreu

La Guàrdia Civil sanciona un conductor en una carretera de Menorca per dur l'adhesiu a la matrícula

Redacció
1 min
La sanció imposada per dur el 'CAT'

BarcelonaEl degoteig de casos de multes pel CAT no s'atura, al Principat i a la resta de territoris dels Països Catalans. Lleida i Barcelona han estat escenari de casos recents que s'han fet públics i han provocat reaccions polítiques. I aquest dijous s'ha conegut una denúncia del mateix tipus feta a Menorca, a prop de Maó. I si les dues últimes multes per l'adhesiu eren de les policies municipals corresponents, a l'illa ha estat la Guàrdia Civil, que tampoc perdona dur el 'CAT' a la matrícula del cotxe a territori balear. Així ho explica un lector de l'ARA, en Jordi Martí, que és de vacances a Menorca i diumenge passat va trobar-se amb una multa per portar aquest identificatiu al seu cotxe.

Així es pot veure a la multa que ha enviat Martí, on s'explica que se'l sanciona amb 200 euros per què les plaques de la matrícula "presenten obstacles que impedeixen o dificulten la seva lectura i identificació en portar un adhesiu no autoritzat". El lector explica que prèviament li van demanar tota la documentació, que estava correcte. "Van poder escriure el número de la matrícula sense problema", ironitza el lector que assenyala que "no em van demanar que les traiés, per tant, encara les duc".

Martí explica que no va signar la sanció perquè "el propi agent no sabia la diferència entre si la signava o no". L'endemà, també per carretera balear, es va trobar un control de drogues en què "la matrícula ni se la van mirar", precisa.

stats