Sucessos
Societat 17/02/2011

Un tiroteig entre bandes rivals a Cartagena se salda amb dos morts

El motiu podria ser la rivalitat entre dues bandes de narcotraficants. També hi ha un ferit molt greu per un impacte de bala al cap

Redacció
1 min

CartagenaEl tiroteig que s'ha produït al casc urbà de Cartagena (Múrcia) aquesta matinada entre bandes rivals s'ha saldat, fins al moment, amb dos morts, un ferit molt greu amb impacte de bala al cap i dos detinguts, segons han informat fonts policials.

Segons sembla, les primeres investigacions apunten que el tiroteig es podria deure a la rivalitat entre dues bandes de narcotraficants, cosa que ha obligat el Grup Especial d'Operacions de la Policia Nacional (GEO) a intervenir.

Des de les 00.30 hores, quan s'han començat a produir els trets des del segon pis d'un edifici, que ha hagut de ser desallotjat, segons fonts coneixedores del cas, la Policia Local ha tallat el trànsit entre La Alameda de San Antón i l'avinguda de la Rambla, que comprèn l'avinguda de Sebastián Feringán. Les forces policials han delimitat aquest perímetre.

Durant l'assalt, una persona ha mort, de manera que el balanç final de l'operació ha estat de dues víctimes mortals, així com dos detinguts i un ferit molt greu, amb impacte de bala al cap, que ha estat traslladat per una ambulància del Servei Murcià de Salut (SMS) a l'Hospital Santa María del Rosell.

El tiroteig s'ha produït a les proximitats d'un hospital privat, el Perpetuo Socorro. El personal d'aquest centre ha temut per la seva vida al llarg de la nit, ja que alguns dels trets han impactat contra la façana del centre hospitalari, on actualment s'atenen 220 persones. Això ha obligat els dos franctiradors de les forces i cossos de seguretat de l'Estat a desplaçar-se fins a l'hospital, ja que no ha pogut ser desallotjat.

stats