SOCIETAT
Societat 21/10/2011

Mor la nena xinesa que va ser atropellada dos cops sense que ningú intentés salvar-la

El cas ha commocionat la societat xinesa i la seva mort ha generat una onada de dol nacional

Efe
1 min
Una nena de dos anys a punt de ser atropellada al mercat de la ciutat xinesa de Foshan

BarcelonaLa nena de dos anys que va ser atropellada en un carrer d'un mercat de la ciutat xinesa de Foshan ha mort a causa de les ferides que va sofrir en aquell accident, segons van informar els metges a l'agència oficial de notícies Xinhua.

La menor va morir a les 0.32 hora local (16:32 GMT de dijous) per mort cerebral, a l'Hospital General Militar de Canton. La mort ha generat "una onada de dol nacional", segons aquesta agència, que recorda que el cas de la nena ha sigut seguit de molt a prop per gent preocupada per l'"aparent falta de moralitat de la societat xinesa".

L'accident va ser enregistrat per les càmeres de vigilància del mercat i després va ser emès per televisions de tot el país. Això ha produït una onada de condemnes als conductors, que ja han sigut detinguts, i als 18 ciutadans que van passar pel costat de la petita sense socòrrer-la o, fins i tot, apartant-se'n.

ACLARIMENT: Atesos els comentaris rebuts –en aquesta mateixa pàgina i a través de Facebook i Twitter–, hem situat el vídeo en un link, en lloc de presentar-lo com a il·lustració de la notícia. Considerem que té valor informatiu, però advertim que pot ferir la vostra sensibilitat.

stats