TECNOLOGIA
Societat 31/08/2011

Un nou sistema operatiu mòbil de Samsung

1 min
Un nou sistema operatiu mòbil de Samsung

Els telèfons mòbils més venuts de Samsung utilitzen el sistema operatiu Android, però la marca coreana continua apostat pel seu sistema operatiu mòbil amb el llançament de Bada 2.0. Una de les principals aportacions d'aquest sistema és la funció de Wifi Direct, que permet l'ús compartit d'arxius sense tenir connexió a internet, o bé el Near Field Communication (NFC), que obre la porta als pagaments amb el mòbil. A més, també hi ha millores en el navegador web, que incorpora suport per a continguts en Flash i HTML5, i una característica adreçada als desenvolupadors d'aplicacions: es tracta d'una API de publicitat que els permet afegir anuncis a les aplicacions de manera fàcil, com l'iAd de l'iPhone. A.G.M.

Aplicació que transforma el mòbil en un escàner. Permet generar arxius PDF a partir de la càmera de fotos de l'iPhone, amb opcions com la detecció automàtica dels marges dels documents.

Aquesta aplicació fa que un telèfon Android equipat amb càmera de fotos amb flaix de tipus LED pugui funcionar com a llanterna, encenent el LED, que és de baix consum, de manera contínua.

stats