Societat 23/01/2011

Una trentena dels ocupes del cinema són traslladats a la comissaria per ser identificats

Els Mossos van comptar un total de 418 persones. Un total de 31 dels ocupants van ser traslladades a les Corts per esbrinar la seva identitat perquè no duien documentació

Readcció
1 min

BarcelonaEls okupes tancats a l'antic Palacio del Cinema o Laietana Multicines eren 418. Aquest és el recompte precís que en van fer els Mossos d'Esquadra, segons les dades fetes públiques aquest diumenge per la policia. Tot i que l'Assemblea de Barcelona -el col·lectiu que reivindicava l'ocupació- va emetre un comunicat anunciant que hi havia 300 persones al local, aquesta vegada la policia, un cop comptats un per un, ha donat una xifra més alta que els manifestants.

Segons els Mossos, el desallotjament, que ha començat cap a la mitjanit i s'ha allargat fins a la matinada, i s'ha fet de manera ordenada. Dels 418 identificats, un 15% eren de nacionalitats estrangeres. I la identificació de 31 d'aquestes persones s'ha fet a la comissaria de les Corts, ja que "inicialment no es podia acreditar la seva identitat", bé perquè no portaven documentació o bé perquè no la volien mostrar.

La policia ressalta que "un cop s'ha finalitzat aquest tràmit, han marxat de la comissaria", i que ningú ha estat detingut.

stats