protestes ciutadanes
Societat 30/05/2011

Pròxima parada: indignació

Els acampats de plaça Catalunya han enganxat un cartell amb el text “indignació col·lectiva a plaça Catalunya” en els plafons informatius del recorregut de la línia 3 del metro

Redacció
1 min
metro acampada bcn

BarcelonaEls indignats de Barcelona ja tenen parada de metro pròpia. Així ho demostra la imatge que l'usuari @Xsk28 ha penjat aquest matí a Twitter.

Tal com es pot veure a la fotografia, els acampats han enganxat un cartell amb el text “indignació col·lectiva a plaça Catalunya” en els plafons informatius del recorregut de la línia 3 del metro. La imatge correspon a l'interior d'un comboi que realitza aquest recorregut. El que no és segur és que ho hagin fet en tots els vagons que circulen per aquest traçat.

Aquesta iniciativa s'inspira en la que van portar a terme els indignats de Madrid, que pocs dies després d'iniciar l'acampada van canviar el nom del cartell exterior de la parada de metro de Sol pel de "Plaza Solución" i van col·locar adhesius amb l'escrit "Acampada Sol" a l'interior d'algunes estacions de la línia 2 del metro de Madrid.

stats