Societat 04/03/2011

Una parella de gent gran es besa durant gairebé sis hores i bat el rècord Guinness

La parella ha estat obsequiada amb 2.000 euros, una setmana en pensió completa en un hotel de Benalmádena (Màlaga) i un cap de setmana al Club Sénior d'Almuñécar (Granada), també amb totes les despeses pagades

Efe
2 min
parellagran

TorremolinosLa parella formada per Julián Ramos i Sara Cózar, de 68 i 64 anys, es va proclamar el 24 de frebrer vencedora del concurs "El petó més llarg" en unir els seus llavis durant 5 hores i 45 minuts i assolir així el rècord Guinness en petó perllongat de parelles més grans de 60 anys. Com a premi, l'organització els ha obsequiat amb 2.000 euros, una setmana en pensió completa en un hotel de Benalmádena (Màlaga) i un cap de setmana al Club Sénior d'Almuñécar (Granada), també amb totes les despeses pagades.

Els protagonistes d'aquest rècord, que duen més de 40 anys de matrimoni, han manifestat al final de l'esdeveniment que el truc ha consistit a "pensar en una altra cosa" i fins i tot han assegurat que haurien pogut seguir. "Això només ha estat un assaig", ha manifestat Julián Ramos, natural de Toledo però establert a Màlaga des de fa 16 anys juntament amb la seva esposa.

Un dels concursants que han quedat en segon lloc ha hagut de ser atès per agents de Protecció Civil quan ha sofert una baixada de tensió i de sucre, per la qual cosa han hagut d'abandonar minuts abans que la parella guanyadora batés el rècord. La primera parella a abandonar, després de participar durant cinc minuts i mig, ha estat la formada per Luis Algy i Yole Cani; una hora i mitja més tard hi havia sobre la pista set parelles i quan passaven dues hores i mitja ja només en quedaven quatre.

Un dels principals motius d'abandó han estat dolors musculars a les cames, ja que era obligatori romandre dempeus, i només una parella ha estat desqualificada per haver separat els seus llavis durant la competició. Han estat un total de catorze parelles les que han participat en aquest concurs, celebrat avui amb motiu del I Saló Internacional de Turisme i de l'Economia de les persones més grans de 50 anys, "Expojubilados Internacional Sénior", que té lloc al Palau de Congressos i Exposicions de Torremolinos (Màlaga).

stats