SOCIETAT
Societat 09/01/2011

Els 186 passatgers retinguts a l'aeroport del Caire estan "en mans de ningú"

El vol no es va enlairar divendres a la nit, com estava previst, per un problema mecànic a l'avió i els passatgers porten dos dies atrapats a l'aeroport

Acn
2 min

El CaireAquest diumenge és el tercer dia que els 186 passatgers d'un vol de la companyia Air Europa amb destí a Barcelona que havia de sortir del Caire estan retinguts a l'aeroport egipci i encara no poden sortir. 'Estem a mans de ningú. Ni l'ambaixada espanyola ni Air Europa ens diuen res', ha explicat un del passatgers afectats, l'Hèctor Guasch. Segons aquest passatger, la situació és crítica perquè estava previst que agafessin un vol a la una del migdia i els han dit que finalment no podrà ser. Segons sembla, els tècnics de la companyia aèria estan treballant per reparar un problema en el control secundari de l'aparell.

El primer vol havia de sortir el divendres a les nou de la nit i es va cancel·lar dues hores abans amb la promesa de recol·locar-los en un altre vol el dissabte a les quatre de la tarda. Quan els passatgers estaven a dins de l'avió i quan el pilot començava les maniobres per agafar pista se'ls comunicava que hi havia un problema a l'avió i que es tornava a suspendre el vol. Els van prometre que podrien sortir en un vol aquest diumenge a la una del migdia però tampoc ha pogut ser.

'Estem descol·locats totalment', assegura Guash. Finalment, els 186 passatgers d'aquest vol no poden sortir a la una d'aquest migdia tal i com els havien promès. Ara no saben quan podran volar i ja porten des de divendres passat fins aquest diumenge retinguts a l'aeroport per un problema mecànic a l'avió. Segons sembla, els tècnics de la companyia aèria estan treballant per reparar un problema en el control secundari de l'aparell.

Guash ha explicat que tots els passatgers estan bé però molt cansats i que la situació és crítica per la llarga espera sense tenir notícies del seu vol cap a Barcelona. 'Estem a mans de ningú. Ni l'ambaixada espanyola ni Air Europa ens diuen res', comenta indignat. Els passatgers es troben en tres hotels de la capital egípcia amb l'esperança de poder sortir aviat cap a la capital catalana.

stats