Societat 12/05/2012

Un xilè, la tercera persona que denuncia John Travolta per agressió sexual

Es tracta d'un home que treballava en un creuer on viatjava l'actor nord-americà. Ha denuciat que es va despullar davant seu i li va demanar mantenir relacions

Agències
1 min

Los ÁngelesUn treballador xilè d'un creuer en el que viatjava l'actor John Travolta és la tercera persona que presenta una demanda contra l'actor per presumpta agressió sexual. La demanda se suma a la dos massatgistes que afirmen que l'actor es va despullar davant seu i els va demanar que el masturbessin.

El treballador xilè, Fabián Zanzi, va dir en un programa de televisió del seu país que el famós actor li va fer una proposició "indecent" a bord d'un creuer de la companyia Royal Caribbean, en un viatge l'any 2009. "Em va dir que tenia una cosa al coll", ha explicat, "a l'acostar-me, es va treure la bata blanca i es va quedar despullat. Em va abraçar i em va demanar que li fes un massatge", ha dit Zanzi que en aquell moment treballava com encarregat dels clients més important d'aquesta companyia de creuers. El treballador assegura que Travolta li va oferir 12.000 dòlars per mantenir relacions sexuals i que ell ho va rebutjar.

L'advocat de John Travolta ha respòs a aquestes acusacions dient que l'actor ni tan sols es trobava en el lloc dels fet i les ha titllat "d'absurdes". Tot i això, tots aquests escàndols no fan cap bé a la carrera de Travolta, que en aquests moments està lluny d'interpretar papers com el de Pulp Fiction que va rebre l'aplaudiment de la crítica i el públic. Però no només poden tenir conseqüències en la seva vida laboral sinó que poden afectar també la seva vida personal. L'actor està casat des de fa anys amb l'actriu Kelly Preston, tot i que sempre ha estat víctima de rumors sobre la seva orientació sexual.

stats