NIT DE REIS
Societat 06/01/2011

Unes 450.00 persones han assistit a la cavalcada de Reis a Barcelona

L'any passat, amb unes condicions climatològiques adverses, van ser 350.000 els assistents

Efe
1 min

BarcelonaUnes 450.000 persones han assistit a la tradicional cavalcada dels reis mags que s'ha celebrat avui a Barcelona, han informat fonts de l'Ajuntament barceloní.

Aquesta xifra suposa un notable augment respecte a la de l'any passat, quan les condicions climatològiques adverses van reduir el nombre d'assistents a uns 350.000.

Els reis mags, carregats amb els regals que aquesta nit deixaran a les nenes i nens de la ciutat, han recorregut la ciutat en la tradicional cavalcada que ha tingut, per primera vegada, l'estructura d'un espectacle amb un guió i una banda sonora creades per a l'ocasió.

A bord del paquebot Santa Eulàlia, els reis Melchor, Gaspar i Baltasar han arribat puntualment, a les 17:00 hores, al Moll de la Fusta del port de Barcelona, on han estat rebuts per l'alcalde de la ciutat, Jordi Hereu.

En un breu discurs, l'alcalde barceloní ha expressat els seus desitjos de "pau i justícia" per a l'any acabat de començar i, en època de crisi, ha demanat també "molta més feina i millor" per als pares i mares dels nens barcelonins, "molta més atenció per a tota la gent que la necessita" i "més prosperitat per a Barcelona".

stats