SOCIETAT
Societat 27/08/2011

Unes 200 persones es manifesten a Salt contra el racisme

La marxa està envoltada d'un fort dispositiu policial, tot i la prohibició de l'altra manifestació que PxC volia celebrar als carrers del municipi

Narcís Presas
1 min
Dispositiu policial a Salt on unes 200 persones es manifesten contra el racisme

SaltUnes 200 persones es manifesten als carrers de Salt per protestar contra el racisme i reclamar el caràcter acollidor del municipi. La protesta transcorre amb tranquil·litat i l'únic incident destacat s'ha produit quan una dona ha increpat els manifestants. En la manifestació hi participen diversos col·lectius antifeixistes així com immigrants.

La marxa transcorre enmig d'un fort dispositiu policial, ja que avui hi havia convocada una altra manifestació promoguda per Plataforma per Catalunya contra la construcció d'una mesquita al polígon Torremirona de la població, i es preveia que la trobada entre les dues manifestacions podria provocar incidents. No obstant, el TSJC va avalar ahir la prohibició de la manifestació convocada per PxC que va decretar el departament d'Interior ja que podia provocar "greus atemptats contra l'ordre públic". El líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ja ha dit que el partit prepara una concentració a Barcelona després que li hagin prohibit marxar pels carrers de Salt.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats