SUCCESSOS
Societat 23/02/2011

Un home apunyala almenys 9 persones al municipi eivissenc de Sant Antoni

Armat amb un matxet i una barra de ferro, un home de 42 anys ha apunyalat aquest dimecres, com a mínim, nou persones a Sant Antoni de Portmany, a Eivissa, i ja ha estat detingut.

Redacció
1 min

EIVISSAUn home de nacionalitat marroquina, de 42 anys, ha apunyalat aquest dimecres almenys nou persones a Sant Antoni de Portmany, a Eivissa, i ja ha estat detingut. Segons han confirmat els organismes desplaçats al lloc, els fets han estat obra indiscriminada d'un home armat amb un matxet i una barra de ferro. Del conjunt de ferits, se sap que dos d'ells es troben greus, i resten ingressats juntament amb els altres a l'hospital Ca'n Misses d'Eivissa i el centre de salut de Sant Antoni. Pel que sembla, diversos treballadors del supermercat, on s'han produït els fets, han cridat l'atenció a l'home que presumptament estava robant. En aquest moment, s'han produït els fets.

El succés ha tingut lloc a un supermercat del carrer Alacant cap a les 13.15 h. En un primer moment, quan l'home ha estat sorprès pels treballadors del supermercat, ha apunyalat una caixera i dos encarregats. Després, el presumpte agressor s'ha dirigit cap a un locutori proper i a una perruqueria.

El servei d'Emergències de l'112 ha rebut aquest dimecres diversos avisos notificant la presència d'almenys nou persones ferides de diversa consideració per arma blanca en els carrers València, Reis Catòlics, Progrés i Mar, a Sant Antoni. Els testimonis dels fets han estat els que han trucat a emergències al presenciar persones malferides al carrer. Una parella de guàrdia civils ha detingut l'home i durant el moment, un d'ells ha rebut un cop amb la barra de ferro que portava el presumpte agressor. Cap al lloc dels fets s'hi ha desplaçat diverses ambulàncies i patrulles de la policia local i de l'Institut Armat.

stats