Societat 30/06/2011

Diumenge serà el dia de la setmana amb més risc de xàfecs

Avui no plourà però els intervals de núvols aniran tapant el sol a estones a moltes comarques de Girona i de Barcelona

Miquel Bernis
1 min

L'ambient fresc va arribant a la majoria de comarques, i si ahir el descens dels termòmetres va notar-se clarament al Pirineu i a l'interior, avui l'ambient també serà més fresc a la costa i al prelitoral, sobretot a les comarques de Girona i de Barcelona. En àmbits com el Maresme o la Selva al migdia les temperatures no passaran dels 22 o 23 graus.

Els núvols que hi ha a la costa no han de deixar-hi pluja però sí que molestaran per poder fer platja. El dia s'anirà aixecant però els intervals de núvols no acabaran de desaparèixer allà on ja hi eren a primera hora del matí. El sol s'imposarà clarament en canvi a Ponent, al Camp de Tarragona i a l'Ebre. La tramuntana i el mestral continuaran bufant tot el dia amb cops moderats a l'Empordà i a l'Ebre. I demà fins al migdia encara es deixaran sentir.

Demà hi haurà més clarianes però els núvols no marxaran del tot allà on ja hi són avui. Dissabte els núvols baixos seran sobretot al sud i a la nit fins i tot podrien aparèixer xàfecs a la costa. Diumenge serà un dia variable, amb moltes estones de sol, però també amb força ruixats curts de tarda, tant a les comarques interiors com més a prop de la costa.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats