Societat 29/04/2011

Cap de setmana amb moltes clarianes i pocs xàfecs

Paraigua a mà tot i que avui ja no plourà a tants llocs ni amb tanta força com ahir, al migdia l'ambient serà més fresc a la costa

Miquel Bernis
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Van caient gotes a les Terres de l'Ebre i a d'altres punts costaners però en general avui el paraigua serà molt menys útil que ahir. Durant el matí serà sobretot a les comarques del sud on aniran caient alguns ruixats febles; a d'altres punts de costa i del prelitoral es poden escapar també algunes gotes, però en general no hi plourà. Les estones de sol es combinaran amb els núvols i a la tarda reapareixeran alguns ruixats també a l'interior i al Pirineu. Avui seran gotellades de poca estona i no tindran res a veure amb les fortes tempestes d'aquest dijous. Les temperatures no seran gaire altes al migdia, i a la costa us farà falta alguna peça més que la màniga curta.

El cap de setmana hi haurà moltes estones de sol: demà el cel encara serà mig ennuvolat al sud, a Ponent, o també en alguns punts de la Costa Brava, però només cauran ruixats aïllats al matí a l'Empordà o al Rosselló, i a la tarda al Pirineu i Prepirineu.

Diumenge serà un dia més càlid, el migdia serà clarament de màniga curta, farà sol durant moltes hores però, això sí, a la tarda cauran tempestes al Pirineu de Lleida i a Ponent que en algun cas poden tornar a ser intenses.

Trobareu la previsió detallada per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats