Societat
Societat 21/10/2011

El pidolaire més ric: guarda una fortuna al banc

El comediant Irwin Corey destina els diners que guanya mendicant a una organització benèfica per ajudar els infants a Cuba

Ara
1 min
L'humorista Irwin Corey, demanant almoina a un conductor pels carrers de Mova York / The New York times

BarcelonaLa realitat sovint supera la ficció, i avui llegim a diverses pàgines de curiositats i diaris online el cas verídic d'Irwin Corey, un home de 97 anys que pidola pels carrers de Nova York, però que en realitat té una fortuna guardada al banc.

La història la revela el diari The New York Times en un article publicat el passat 11 d'octubre. Corey, un popular humorista nord-americà, fa 17 anys que recorre els carrers de Manhattan demanant almoina, uns diners que després destina a una organització benèfica que proveeix d'ajuda mèdica els infants cubans. Segons el diari, el comediant recapta una mitjana d'entre 100 i 250 dòlars diaris.

Conegut com El Professor, Corey té una pàgina web pròpia en la qual es pot fer un repàs per la seva prolífica trajectòria com a comediant i artista a la televisió i al cinema, on va treballar amb directors de la talla de Woody Allen.

L'humorista de 97 anys, que viu en un pis de Manhattan valorat en més de tres milions i mig de dòlars, assegura que va començar a pidolar quan es va morir la seva dona (1995), per combatre el buit i la solitud que li va deixar la seva absència.

stats