Societat 22/09/2011

Un pingüí és abandonat per haver nascut sense plomes

Un cop ha recuperat tot el plomatge la seva família ja l'ha acceptat. En canvi, abans l'havia abandonat sol enmig del gel

Ara
1 min
El pingüí, un cop recuperat el seu plomatge

BarcelonaEls seus progenitors el van deixar abandonat entre el gel àrtic perquè va néixer diferent de tota la resta. Passava el temps i aquest petit pingüí continuava calb, sense ni una sola ploma. Patia una malaltia que no li permetia digerir de forma adequada els aliments, cosa que li va provocar una falta de nutrients en l'organisme que el va fer diferent a tota la seva espècie, que fa servir el seu dens plomatge per sobreviure a les gèlides temperatures en les quals viuen.

Menyspreat pel seus congèneres des que va néixer, el dia 17 d'agost, finalment va tenir la sort que el trobessin abandonat entre el gel uns treballadors de l'aquari polar de la província xinesa de Liaoning. Amb només un mes de cures intensives per part de tot l'equip de l'aquari durant les 24 hores del dia, ja li van començar a sortir les primeres plomes.

Un cop té la mateixa aparença que la resta dels de la seva espècie, la seva família ja l'ha acceptat definitivament. Ho explica Wang Dan: "Al principi vam intentar tornar-lo als seus pares, amb l'esperança que l'ajudessin a créixer fort. Ells, però, el van rebutjar i, alguns cops, fins i tot el van foragitar. Llavors, nosaltres vam decidir ajudar-lo a sobreviure sense l'ajuda de la seva família".

stats