Societat 29/08/2011

El planter de 'Sé lo que hicisteis...' es recol·loca i s'estén per la graella

El difunt programa de La Sexta Sé lo que hicisteis , que es va acomiadar dels espectadors al maig, exporta els seus talents a diversos programes de televisió i sèries de ficció de la pròxima temporada.

Ramon Tomàs
2 min
Dani Mateo, un dels talents sortits de la factoria el nou fitxatge d' El Intermedio per a aquesta nova temporada.

Barcelona.Sé lo que hicisteis... ( SLQH ), antic vaixell insígnia de les sobretaules de La Sexta, va deixar pòsit, i per això molts dels seus rostres ja estan recol·locats. Sembla, doncs, que la davallada progressiva de l'audiència no tenia tant a veure amb la qualitat del planter -que havia atorgat als seus inicis uns resultats espectaculars a la cadena- com al desgast intrínsec de set temporades i més de 1.000 programes al peu del canó, malgrat els nombrosos líftings. Un dels últims a trobar acomodament ha estat Dani Mateo. Aquesta nit torna El Intermedio a La Sexta i una de les novetats és la seva presència a les ordres del Gran Wyoming com a nou fitxatge.

La cadena de Mediapro tampoc ha deixat escapar Patricia Conde, la presentadora de SLQH durant cinc anys, que s'ha incorporat com a actriu al repartiment de la segona temporada de la sèrie Buen agente. Conde, que hi interpretarà el paper d'una jove i inexperta policia, ja havia fet un cameo a la primera temporada de la sitcom . Pel que fa a la reportera Cristina Pedroche, escorta des de fa tres setmanes Florentino Fernández a Otra Movida , de Neox, una seqüela de Tonterías las justas , el programa de Cuatro amb el qual competia directament SLQH fins al seu comiat.

Paula Prendes, també reportera del desaparegut espai de La Sexta, s'ha bolcat al món de la interpretació. Va rodar Fuga de cerebros 2 , el seu debut a la gran pantalla, i actualment es troba immersa en Gran Hotel , la sèrie de misteri que prepara Antena 3. Per la seva banda, Ángel Martin, que va deixar el programa perquè estava "avorrit i cansat", ha viatjat per Espanya aquest estiu amb l'obra teatral Nunca es tarde al costat de Ricardo Castella, que també va estar en nòmina de SLQH . Miki Nadal alterna aparicions esporàdiques en diversos espais ( El club de la comedia o No le digas a mamá que trabajo en la tele ), mentre que Berta Collado ha copresentat recentment Involución a Neox. I David Guapo continua donant corda a la seva faceta de monologuista.

stats