Societat 04/11/2011

Les pluges embussen la xarxa viària catalana

Un accident a la ronda Litoral de Barcelona provoca cues de fins a 10 quilòmetres en l'entrada a Barcelona

Ara
1 min

BarcelonaRetencions a diverses carreteres catalanes aquest matí de divendres, especialment a causa de la pluja que, a més, ha provocat alguns accidents, un d'ells mortal a l'alçada de Cabanes.

Els accessos a Barcelona són els punts més complicats per al trànsit a la xarxa viària catalana, amb retencions tant pel nord com pel sud. Passat un quart d'onze del matí, l'AP-2 i l'AP-7 encara registren circulació amb retencions al Papiol, tant cap a Martorell com cap a Barcelona. També l'A-2, a Cornellà i a Pallejà. A la B-23 hi ha fins a onze quilòmetres de cua a Esplugues de Llobregat. La C-32 també registra circulació amb retencions a Sant Boi, a Esplugues i a Cornellà. I a la C-58 hi ha cues en sentit Barcelona tant a Montcada i Reixac com a Sant Quirze del Vallès. La C-31 també registra retencions a l'alçada de la Gran Via, en direcció nord.

No obstant això, un dels trams d'accés a Barcelona més afectat per les retencions és la ronda Litoral, a causa d'un accident de trànsit que ha tingut lloc cap a un quart i cinc de vuit del matí i que ha obligat a tallar dos carrils en sentit nus de la Trinitat. L'accident provoca deu quilòmetres de retencions.

A l'alçada de Manresa, la carretera C-1411b està tallada en tots dos sentits de la marxa per una inundació de la calçada. A la mateixa ciutat, la carretera C-37 també està tallada en tots dos sentits a causa d'un esvoranc a la via.

stats