Societat 31/01/2011

S'acaba la pluja

El paraigua no tornarà a fer falta almenys fins a l'inici de la setmana vinent

Miquel Bernis
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } A poc a poc el sol va guanyant terreny als mapes del temps, i aquest dimarts, tot i que començarà encara amb núvols a la costa, serà molt més assolellat que la jornada anterior. Comença així un període d'anticicló que farà que els dies vinents el sol predomini i reapareguin les boires a l'interior. Tot fa pensar que l'anticicló arriba per quedar-se, i molt haurien de canviar les coses perquè el cap de setmana que ve no fos clar a la majoria d'indrets, i en tot cas emboirat a les fondalades interiors.

L'arribada de les clarianes anirà acompanyada d'una pujada de les temperatures que no es començarà a notar però fins dijous. Les nits que vénen seran fredes, i de fet la de dimarts a dimecres es baixarà sota zero a força comarques interiors i a algunes de prelitorals.

La inestabilitat encara persistirà unes quantes hores més a les Illes on els xàfecs que van i vénen continuaran descarregant almenys fins aquest dimarts al migdia. També a comarques com la Safor o la Marina Alta s'hi podran repetir encara durant les pròximes hores alguns aiguats sobtats de fins a 30 litres per metre quadrat.

stats