Societat 02/11/2011

La pluja complica l'entrada a Barcelona

Les rondes presenten retencions i l'A-2 té 11 quilòmetres de cues a l'altura de Sant Feliu de Llobregat

Acn
1 min

BarcelonaLa xarxa viària catalana pateix aquest dimecres al matí complicacions causades per la pluja. Una de les que més destaca és la que origina onze quilòmetres de cua a la carretera A-2, en sentit Barcelona, a Sant Feliu de Llobregat. La circulació amb retencions es registra des de dos quarts de vuit.

També els accessos a les rondes de Barcelona registren retencions destacades. A la ronda de Dalt les retencions comencen al Garraf, en sentit Besòs. A la carretera B-10 hi ha dos punts complicats, el nus del Llobregat i el nus de la Trinitat, a l'enllaç amb la carretera C-58. A la B-20, de la seva banda, els punts conflictius són també al nus del Llobregat i al de la Trinitat, així com a l'enllaç amb aquesta carretera des de Santa Coloma de Gramenet. Una altra carretera que registra retencions destacades és la B-23, tant a Esplugues de Llobregat, amb sis quilòmetres de circulació complicada, com a Sant Feliu de Llobregat, on les cues són de quatre quilòmetres. Ara mateix, presenta 10 quilòmetres de cues des de Molins de Rei en direcció la diagonal de Barcelona.

Finalment la C-58 també té punts de dificultat. En sentit Barcelona ha calgut tallar un carril a Montcada i Reixac a causa d'una avaria. Això origina quatre quilòmetres i mig de circulació amb retencions. També a Montcada i Reixac, però en sentit Sabadell, hi ha dos quilòmetres més de circulació complicada.

stats