Societat 15/03/2011

Una quarta part de la pluja de tot l'any en 4 dies

La borrasca continua descarregant amb molta força i a la tarda tornarà a ploure a qualsevol comarca. En 4 dies alguns observatoris ja han acumulat més de 250 litres

Miquel Bernis
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } p { margin-bottom: 0.21cm; } Els ruixats continuen descarregant amb força i a la tarda anirà plovent amb ganes de forma irregular a gairebé qualsevol indret. Diverses comarques de Tarragona, de Girona, el pla de Lleida i la Catalunya Central han rebut durant les últimes hores ruixats forts tot i que per ara els registres més importants del dia continuen sent els de la ciutat de Barcelona, on en alguns barris hi han caigut entre 70 i 80 litres, fins i tot amb calamarsa.

Sumant les xifres des que va començar l'episodi les dades són espectaculars: a Viladrau hi han caigut des de dissabte més de 250 litres per metre quadrat, l'estació de Roquetes situada als Ports n'acumula més de 240, a Anglès n'hi van més de 190, a la Vall d'en Bas se superen els 185, i a Barcelona, al pluviòmetre del barri del Raval de Meteocat ja hi han caigut més de 150 litres per metre quadrat, més o menys una quarta part de tot el que hi plou al cap de l'any.

Demà encara farà falta el paraigua tot i que ja no plourà amb tantes ganes. A partir de dijous s'obriran moltes clarianes.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Torbareu més detalls de la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo

stats