SOCIETAT
Societat 28/04/2011

Uns pneumàtics incendiats obliguen a tallar la ronda de Dalt

El tall de trànsit formaria part d'una protesta del moviment ocupa pel suïcidi d'una condemnada pel cas Sant Pere més Baix

Acn
1 min

BarcelonaUns pneumàtics incendiats han obligat a tallar momentàniament la ronda de Dalt, a l'altura del nus de la Trinitat, poc després de les set del matí d'aquest dijous. Concretament ha calgut tallar els tres carrils de la via en sentit Llobregat. De moment es desconeix qui ha estat l'autor de l'acció, que ha provocat cues considerables pel fet que els serveis d'emergència han hagut de retirar les rodes. També ha calgut tallar un carril de la ronda en sentit contrari per facilitar les tasques dels cossos d'emergència. El trànsit s'ha restablert minuts després, però continuen els embussos.

La crema de pneumàtics l'hauria protagonitzat el moviment ocupa després que una de les condemnades pel cas Sant Pere més Baix, un enfrontament que va tenir lloc el 2006 entre ocupes i guàrdia urbana per un desallotjament d'una casa ocupada on va acabar rebent un cop un agent que està en estat vegetatiu de per vida, se suïcidés mentre estava de permís per Setmana Santa. La noia es va suicidar, segons fonts properes al cas, el mateix dia que havia de reingressar a la presó, el passat dimarts.

stats