Societat 15/08/2012

Un poble del Baix Camp busca ermità sense sou

L'Ajuntament de Castellvell del Camp es farà càrrec de les factures de la llum, l'aigua, el telèfon i l'assegurança

Efe
1 min

BarcelonaL'Ajuntament de Castellvell del Camp, al Baix Camp, busca un ermità sense sou que s'ocupi de cuidar l'ermita de Santa Anna i, a canvi, li ofereix l'habitatge annex amb la llum, l'aigua i el telèfon inclosos.

El passat dia 1 d'agost va obrir-se el termini per presentar sol·licituds, i demà dijous serà l'últim dia per presentar-ne. Segons el consistori, fins ara ja s'han rebut una desena de candidatures, tant de particulars com de famílies.

L'últim ermità va marxar al mes de maig passat i l'Ajuntament vol que l'espai estigui habitat de nou per evitar que es deteriori o que sigui víctima d'actes vandàlics.

A diferència dels últims quatre ermitans, els nous llogaters ja no es consideraran personal laboral municipal ni rebran cap contraprestació econòmica, però el plec de condicions especifica que l'Ajuntament es farà càrrec de les factures de la llum, l'aigua, el telèfon i l'assegurança de la casa.

Les clàusules també especifiquen que el nou habitant de l'ermita haurà de considerar l'immoble com a habitatge habitual, s'ocuparà de mantenir l'ermita i el seu entorn, d'obrir-la al públic en l'horari establert i d'atendre les visites.

stats