Societat 27/05/2012

La policia de Miami mata a trets un home despullat que mossegava la cara d'un altre

El ferit està ingressat en estat crític, segons el diari 'Miami Herald'

Ara
1 min
Fotografia del 'Miami Herald', amb l'home despullat estirat de bocaterrosa

BarcelonaLa policia de Miami va matar a trets, aquest dissabte al migdia, un home despullat que s'estava menjant la cara d'un altre home, que està ingressat en estat crític, segons el diari 'Miami Herald'. Els fets van tenir lloc en un pont situat just al costat de l'edifici del diari, i van quedar enregistrats per una de les càmeres de seguretat.

Segons diversos testimonis, una dona va avisar la policia que dos homes s'estaven barallant al pont. Quan un agent s'hi va acostar, va veure que l'assaltant estava mossegant la cara de la seva víctima i li va ordenar que parés. L'home va continuar i no va deixar de mossegar, tot i que el policia li va començar a disparar. Els testimonis asseguren que van sentir almenys mitja dotzena de trets.

La informació del 'Miami Herald' inclou una seqüència de vídeo de vuit minuts en què es pot veure el policia disparant al sospitós i els moments posteriors en què arriben a la zona més cotxes patrulla. També recull les declaracions de Javier Ortiz, portaveu de la policia, que assegura que "l'agent és un heroi perquè ha salvat una vida" i que no cal anar armat per ser perillós.

stats