Societat 23/05/2012

Esteve Camps, president del patronat de la Sagrada Família, serà el pregoner de la Festa Major de Gràcia

La Fundació Festa Major avança la decisió el primer any que el nomenament correspon en exclusiva a l'entitat, ja que tradicionalment era una tria que feia l'Ajuntament

Albert Balanzà
1 min
.

BarcelonaLa Fundació Festa Major de Gràcia, l'entitat que organitza les festes d'agost a l'exVila entre el 15 i el 21 d'agost, ha avançat aquest setmana de manera inusual el nom del pregoner que engegarà la festa el 14 d'agost i ha triat una de les persones de la Vila amb més poder entre les institucions catalanes, Esteve Camps, president delegat de la junta del patronat de la Sagrada Família. Camps, que va ser nomenat l'any passat en el càrrec substituint Joan Rigol, ha destacat a Gràcia com a president del Centre Moral i historiador, exsecretari de la Federació de Colles de Sant Medir i exvicepresident del Taller d’Història de Gràcia.

En un comunicat, l'entitat ha justificat l'elecció, que fins ara sempre havia depès del Districte de Gràcia en exclusiva (l'any passat ja es va fer de manera consensuada), en el fet que Camps és "un gracienc de pedra picada". El pregó, com sempre, es farà el 14 d'agost a les set dela tarda des de la balconada de la plaça Vila de Gràcia, l'antiga plaça Rius i Taulet.

stats