Societat 03/09/2012

El jutge envia a la presó la conductora que va matar un motorista a la C-58

La noia, que triplicava la taxa d'alcohol permesa, fugia de la Policia Local de Sant Quirze i va entrar a l'autopista en sentit contrari

Acn
1 min
L'accident s'ha produït al quilòmetre 17 de la C-58, al terme municipal de Terrassa/ACN

TerrassaEl jutge de guàrdia de Terrassa ha ordenat l'ingrés a presó provisional de la conductora que aquest dissabte va provocar la mort d'un motorista a l'autovia C-58 quan fugia de la policia en contra direcció, i que posteriorment va donar positiu per alcohol i drogues.

El jutge li imputa els delictes d'homicidi imprudent, conducció temerària i conducció sota els efectes de l'alcohol, ja que triplicava la taxa màxima permesa.

La jove, de 21 anys, circulava sense els llums encesos i feia ziga-zagues pels carrers de Sant Quirze del Vallès. Quan la Policia Local va intentar aturar-la a quarts de tres de la matinada, la conductora va entrar a l'autovia en direcció a Terrassa pel carril de desacceleració, a gran velocitat i en sentit contrari.

Pocs quilòmetres després, el vehicle va xocar amb una moto, i el seu conductor, Xavier G. S., de 54 anys i veí de Sabadell, va morir. El cotxe es va incendiar, però la conductora va sortir ferida lleu i va ser traslladada a l'Hospital de Terrassa.

stats