Societat 09/09/2011

La calor tocarà sostre avui i demà

Les temperatures superaran els 30 graus gairebé arreu i s'arribarà als 35 a diverses comarques interiors

Miquel Bernis
1 min

Un altre matí amb boires i boirines a diferents comarques interiors, i avui també amb núvols baixos a la Costa Daurada, que a estones molestaran els que vulguin fer platja. En general tots aquests núvols, però, tendiran a desfer-se i serà un divendres assolellat i molt calorós, amb temperatures que encara pujaran 1 o 2 graus més que ahir. Avui i demà seran els dies més calorosos de la setmana: les temperatures arribaran als 30 graus gairebé arreu i assoliran els 35 a l’interior.

El cap de setmana també serà clar, però cal fer alguns matisos al pronòstic. Els núvols baixos aniran apareixent al sud als matins, i diumenge podrien ser més espessos i tapar el cel en algunes comarques de la Costa Daurada fins als migdia. Al Pirineu creixeran més nuvolades durant el dia, i l’11 de setembre no serien estranys ruixats puntuals de tarda al Pirineu de Girona o fins i tot en àmbits com l’Empordà o la Garrotxa. Gotellades de poca estona en tot cas.

La calor diumenge ja afluixarà i en general la setmana que ve serà més pròpia de finals d’estiu, amb nits una mica més fresques i una calor no tan intensa al migdia.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats