Societat 27/04/2011

Migdia càlid i tarda de ruixats

Avui no hi haurà tantes tempestes com ahir però a la tarda tornaran a aparèixer ruixats a la Catalunya Central que arribaran més desgastats fins al prelitoral o la costa

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaLa dinàmica de temps variable continua i, tot i que avui el dia ha començat amb cel clar gairebé arreu, els mapes del temps apunten que a la tarda creixeran nuvolades i tornaran a caure ruixats. Això sí, tot fa pensar que avui no seran tan violents i extensos com ahir. Es formaran bàsicament a la Catalunya Central, i com ahir tendiran a desplaçar-se direcció sud-est, de manera que probablement també acabarà plovent més feblement en alguns àmbits pròxims a la costa.

Al migdia les temperatures seran altes, màximes de més de 20 graus i algunes fins i tot de 25, a l’hora de dinar l’ambient serà de màniga curta a molts indrets. De nit farà més fresca i com està passant avui el contrast entre matí i migdia serà força acusat.

Demà el dia serà encara més variable, i des del matí ja hi haurà intervals de núvols i alguns ruixats al nord, el paraigua farà falta en algun moment o altre del dia a molts indrets. Tota la segona part de la setmana continuarà la mateixa dinàmica i la inestabilitat no baixarà tampoc de cara al cap de setmana.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats