Societat 17/05/2011

Temps més insegur a partir de dijous

El sol s'imposarà fins llavors, durant la segona part de la setmana augmentaran els núvols i plourà sobretot al sud del País Valencià i a les Illes

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaPocs núvols aquests dimarts, només alguns de baixos a la Costa Daurada i al Penedès que no haurien de trigar a desfer-se, i una massa més espessa de núvols prims al sud del País Valencià i de les Illes. En general farà sol però a la tarda cauran ruixats puntuals que res fa pensar que hagin de sortir de l’àmbit estrictament pirinenc. Les temperatures s’enfilaran un parell de graus més que ahir, farà més calor al migdia, sobretot a les comarques interiors.

Els dies vinents s’acostarà una àrea d’inestabilitat que farà augmentar els núvols i que provocarà ruixats localment intensos a les Illes i al sud del País Valencià. A Catalunya per ara sembla que hi deixarà ben poques precipitacions. Els ruixats més intensos caurien entre dijous a la tarda i divendres al matí. Alguns podrien acumular més de 50 litres a les Pitiüses o en comarques com la Safor o la Marina Alta. A Catalunya el dia més gris amb més risc d’algun xàfec feble seria divendres. Les temperatures tornaran a baixar i l’ambient a partir de dijous tornarà a ser poc estiuenc.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats