Societat 06/05/2011

Dissabte canviarà el temps

Augmentaran els núvols i arribarà una tongada de ruixats centrada al vespre. Els xàfecs podran ser intensos al pla de Lleida

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaEl cap de setmana començarà amb un canvi de temps. Avui pràcticament tot continuarà igual, el cel no serà del tot clar però hi ha haurà moltes més estones de sol que no pas amb núvols, i tampoc a la tarda descarregaran els ruixats que s’estan fent habituals els últims dies. El migdia serà agradable, sobretot a l’interior, on les temperatures pujaran clarament per sobre dels 20 graus. A molts llocs de costa el vent de mar farà que a estones no n’hi hagi prou amb la màniga curta.

Demà el dia ja començarà amb molts més núvols a l’oest i al sud, a bona part del país aquest dissabte hi haurà més núvols que clarianes, però molts seran poc espessos. Tot i alguns plugims que s’aniran escapant durant el dia, en general no serà fins a última hora que es posarà a ploure. Al vespre els ruixats afectaran moltes comarques i podran ser forts al pla de Lleida i a la Franja. En canvi és probable que en algunes comarques de Girona no hi arribi a caure ni una gota. El migdia de dissabte serà fresc a la costa: el vent augmentarà la sensació de fred.

Diumenge començarà encara amb força núvols a la costa, que s’aniran trencant amb el pas de les hores, a l’interior el dia serà molt més clar. Les temperatures no s’acabaran de disparar però el migdia serà de màniga curta a molts indrets, sobretot a les comarques interiors.

Trobareu la previsió detallada per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats