Societat 20/04/2011

Els canvis arribaran demà al vespre

Sant Jordi continua apuntant a un dia insegur però amb moltes clarianes al matí. Divendres serà el dia més dolent dels quatre de festa

Miquel Bernis
2 min

BarcelonaAlguns intervals de núvols bastant trencats no impedeixen que el sol de moment lluï a moltes comarques. Avui els núvols seran més espessos al sud però no farà falta el paraigua, i en general hi haurà més clarianes que ahir. Al migdia les temperatures seran similars a les dels dies anteriors, poc de màniga curta, sobretot a la costa, on el vent es notarà a estones.

Els que es desplacin a la final de València hi trobaran un dia amb poques estones de sol i al vespre o ja després del partit fins i tot cauran algunes gotes. El dia no serà gaire càlid i a estones farà falta alguna peça més que la samarreta del Barça de màniga curta.

Els mapes pels dies vinents continuen indicant canvis a partir de demà al vespre. Demà hi haurà més núvols i el vent bufarà amb ganes a la costa, però fins al vespre no es posarà a ploure, en algunes comarques fins ben entrada la matinada. Tot continua fent pensar que divendres serà el pitjor dels quatre dies festius. Els ruixats s’estendran gairebé arreu i a estones descarregaran amb ganes.

Sant Jordi començaria amb moltes més estones de sol, i en tot cas a la tarda cauran xàfecs de poca estona, sobretot a les comarques interiors i del Pirineu. Les temperatures serien si més no un parell de graus més altes. I diumenge i dilluns continuaria la mateixa dinàmica, amb temps insegur, moltes estones de cel mig tapat i alguns xàfecs esporàdics, més aviat curts i de caràcter aïllat. Les temperatures variarien poc.

A www.ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada ja amb els mapes d’avui.

stats