Societat 21/04/2011

Dijous insegur a l’espera d'una tongada de ruixats

Els primers xàfecs aïllats aniran caient durant el dia però el gruix de precipitacions no arribarà fins al vespre

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaLes primeres gotes ja han començat a aparèixer en forma de ruixats aïllats i gotellades de poca estona. Fareu bé de tenir el paraigua a sobre, tot i que durant bona part del dia no esperem pluja continuada ni ruixats destacables. La pertorbació que ens ha d’afectar aquest inici de Setmana Santa arribarà a partir del vespre i demà anirà descarregant ruixats irregulars. Tot i que els diferents models meteorològics no casen gaire sobre quan i on plourà més, probablement serà durant la primera meitat de la jornada quan hi hagi la tongada de ruixats més generals i més intensos. A la tarda els xàfecs serien més espaiats, i fins i tot ja no plouria en algunes comarques de la meitat sud.

Les perspectives per Sant Jordi també han empitjorat una mica respecte als dies anteriors, sobretot a les comarques del nord-est. El temps seria insegur en general, però a les comarques de Girona, la Catalunya Central i el Pirineu els ruixats podrien anar apareixent tant al matí com a la tarda, sempre de forma irregular i en forma de xàfecs que van i vénen. Al sud el temps seria millor.

Diumenge i dilluns el temps continuarà insegur, però en aquest cas els ruixats més probables afectaran les comarques del sud.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats