EDUCACIÓ
Societat 23/02/2011

Els professionals de les llars d'infants forcen una reunió amb Ensenyament per les cobertures de les vacants

Una trentena de delegats sindicals s'han tancat per forçar una reunió amb representants de la conselleria per mostrar el desacord amb la mesura de no cobrir les vacants. Es reuniran dilluns per negociar-ho.

Acn
1 min

BarcelonaUna trentena de delegats sindicals s'ha tancat al Departament d'Ensenyament durant quatre hores i mitja per demanar una reunió amb representants de la conselleria, ja que no estan d'acord amb que no es cobreixin les vacants i les substitucions als centres educatius. El personal laboral inclou els professionals de les llars d'infants les llars d'infants públiques, de centres d'Educació Especial o reforç a les aules de P3. Finalment han acordat reunir-se dilluns per negociar-ho.

Els sindicats d'aquest sector consideren que han de ser tractats amb les mateixes condicions que el personal docent i sanitari. Per aquest motiu, creuen que el Govern tampoc ha d'aplicar-los la mesura per la qual no es poden cobrir les vacants i les substitucions dels centres públics on treballin. Per tot plegat, s'han tancat al Departament i finalment han forçat una reunió amb la directora general de Serveis d'Ensenyament, Dolors Salgado, per tractar aquests temes.

stats