Societat 31/05/2012

Cinc propostes per gaudir de les terrasses dels hotels de Barcelona

Més de 50 hotels de la capital catalana obren les seves portes al públic del 5 al 9 de juny amb diverses activitats, des de la música fins als tallers de cocktails

Thaïs Gutiérrez
2 min
A la terrassa de l'Hotel Mandarin hi haurà espectacles de màgia / FRANCESC MELCION

BarcelonaDel 5 al 9 de juny 52 hotels de la ciutat de Barcelona obriran les seves terrasses a tothom. Es tracta de la segona edició de la iniciativa A Vista d'Hotel, que organitza el Gremi d'Hotels de la ciutat, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, i que preten acostar els espais i els serveis que ofereixen els hotels a tots els ciutadans, no només els turistes. Hi haurà cocktails, música en viu, espectacles i tot tipus d'activitats.

L'any passat més de 10.000 persones es van sumar a aquesta iniciativa i enguany s'espera superar les 15.000 persones.

Aquestes són algunes de les propostes destacades:

Música: Els amants de les vistes amb música de fons estan d'enhorabona. Els hotels Condes de Barcelona, Juan Carlos I, Silken Diagonal, W o Villa Emilia oferiran acutacions de diversos DJ's per a tots els gustos. Els amants del jazz, en canvi, en podran escoltar en directe al Rivoli Rambla, a l'Hotel Omm o al Miramar.

Màgia: Les terrasses dels hotels també tenen previstes alguns activitats infantils entre les que destaquen els espectacles de màgia. Al Mandarin Oriental hi actuarà en Jordi Magomero, al Best Western Hotel Confortgolf hi haurà Carles Reiet amb el seu espectacle "Ni màgia, ni humor", al Catalònia Rambles l'espectacle serà a càrrec del mag Jordi Cambres i a l'NH Podium l'espectacle serà de Magomez.

Massatges: A l'Hotel H10 Marina ofereixen de 20 a 21 una activitat que segur que serà molt ben rebuda per als més estressats. Un massatge expres a la terrassa al que es pot accedir demanant cita prèvia.

Taller de cocktails: Al Barcelona Catedral en canvi proposen un taller de cocktails i gin tònics de 19.30 a 20.30 per a tots els qui vulguin descobrir noves maneres de combinar els sucs de fruita, els licors i tot tipus de sabors.

Pel·lícules a la fresca: L'Hotel América Barcelona opta, per la seva banda, per oferir cinema a la terrassa. Sota el títol "7è art al setecel" es projectaran tots els dies que duri la iniciativa pel·lícules rodades a Barcelona o amb temàtica que giri al voltant de la capital catalana. Es farà tots els dies de 20 a 22.

stats