SOCIETAT
Societat 07/10/2011

Detenen una dona que obligava les seves dues filles menors d'edat a prostituir-se

Segons la policia, la dona va falsificar la documentació de les menors per ocultar-ne l'edat

Acn
1 min

MàlagaLa policia espanyola ha detingut a Màlaga una dona de nacionalitat romanesa que presumptament obligava les seves dues filles bessones a prostituir-se a locals de la Costa Brava i de la Costa del Sol. Segons el comunicat del cos policial, la mare va retirar la documentació a les dues noies, de 16 anys, i els va donar una identitat falsa per amagar l'edat. L'operació va començar arran d'unes informacions sobre la possible explotació sexual de dues germanes menors d'edat en diferents locals a la localitat malaguenya de Vélez.

Segons es va poder esbrinar, hi van arribar traslladades per un compatriota romanès des de la Costa Brava.

La mare duia a terme un control exhaustiu sobre les nenes i es quedava els diners que aconseguien, diners que es repartia al cinquanta per cent amb l'home que les va dur del país.

Després de passar diversos mesos en un club situat a la circumscripció de Girona, la mare va decidir que les nenes anessin a la Costa del Sol, on va continuar explotant-les.

Finalment es va detenir la dona, a la qual s'imputa un delicte d'explotació d'éssers humans i de falsificació de documents. La investigació continua oberta.

stats