SOCIETAT
Societat 13/04/2011

Les protestes contra les retallades a la sanitat provoquen el caos del trànsit a Barcelona

Treballadors del Clínic han tallat l'avinguda Diagonal, els de Bellvitge han tallat la Gran Via, els de l'Hospital del Mar han interromput la circulació a la ronda Litoral, i els de la Vall d'Hebron ho han fet a la ronda de Dalt

Redacció
1 min
Treballadors sanitaris davant l'Hospital de Bellvitge / @Alegremarc

BarcelonaLes protestes del personal sanitari contra les retallades previstes pel departament de Boi Ruiz provoquen a hores d'ara el caos viari en el trànsit a l'entorn de la ciutat de Barcelona. Les principals vies d'accés a la ciutat han quedat tallades per les manifestacions dels professionals de la medicina. Les manifestacions les ha convocat la plataforma Indignats contra les retallades de Sanitat, i només han rebut el suport del sindicat CGT. Els manifestants han demanat les dimissions del president de la Generalitat, Artur Mas, i del conseller de Sanitat, Boi Ruiz.

A l'avinguda Diagonal, la cinquantena de treballadors del Clínic, que abans havien tallat el trànsit al carrer Urgell, han interromput la circulació a l'altura de l'Avinguda de Sarrià, i s'han assegut a l'asfalt. A la C-31, mig miler de metges i infermeres tallen la carretera des d'un quart de dues del migdia en ambdós sentits de la marxa. L'entrada de la Gran Via des de l'Hospitalet, doncs, està bloquejada. A la ronda Litoral, el tall l'han provocat uns 200 treballadors de l'Hospital del Mar. El tall s'ha produït també en els dos sentits de la marxa. Per últim, els treballadors de l'Hospital de la Vall d'Hebron han tallat la ronda de Dalt a l'altura del centre.

Segons informen diversos mitjans, s'ha pogut fer fora els manifestants dels punts conflictius i els cotxes ja hi tornen a circular, tot i que hi ha diversos quilòmetres de retencions.

stats