Societat 24/03/2011

El pròxim canvi de temps: diumenge

Aquest migdia serà una mica més suau però les temperatures no s'enfilaran gaire més que ahir

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaDijous bastant similar al dimecres. A Catalunya hi haurà algunes bandes més de núvols prims, sobretot a les comarques de Tarragona i de Lleida, però en general farà sol. Els núvols en canvi continuaran tapant el cel al País Valencià. Avui hi plourà menys però el paraigua es continuarà fent imprescindible a la majoria de comarques. També s’escaparan algunes gotes a les Pitiüses.

El vent serà més feble a la costa però no deixarà de molestar, i això evitarà que en aquest sector el migdia sigui del tot primaveral. Les temperatures pujaran una mica més a l’interior i en indrets com Lleida o Girona fàcilment se superaran els 15 graus.

Aquesta nit tornaran a caure algunes gotes a l’Ebre i demà hi haurà més intervals de núvols a la costa, però en general començarem el cap de setmana amb sol i temperatures dos o tres graus més altes. Diumenge però un petit canvi de temps generarà més inestabilitat. El dia serà variable i els mapes d’avui apunten que a primera hora de la tarda cauran ruixats i tempestes de poca estona a moltes comarques. Ara mateix els ruixats més probables apuntarien a les comarques de Barcelona i a la Catalunya Central, però això probablement variarà en pròximes actualitzacions dels mapes.

Aquest canvi dels mapes del temps d’avui ja el trobareu a les previsions per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats