SOCIETAT
Societat 26/04/2012

Una quarta persona es lliura després de la mort d'un home al metro

Fonts policials asseguren que ja estava identificada i que l'estaven buscant

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut una quarta persona que també s'ha lliurat, de la mateixa manera que els tres primers arrestats, per la seva suposada vinculació amb la mort d'un home que dissabte passat atropellat pel metro a Barcelona, pel que sembla quan mediava en una baralla.

Segons que han informat a Efe fonts pròximes al cas, aquesta quarta persona s'ha lliurat acompanyat per un advocat.

Les mateixes fonts han assenyalat que a aquest detingut ja l'havien identificat i l'estaven buscant, encara que finalment el sospitós se'ls ha anticipat i s'ha lliurat.

D'aquesta forma, són ja quatre les persones que s'han lliurat per la seva suposada vinculació amb la mort d'un home que dissabte passat dia 21 va morir atropellat pel metro a l'estació de Marina.

La víctima, un home de 31 anys i origen peruà, va morir sobre les 06.55 hores del matí en caure a les vies del metro i ser atropellat per un comboi, en el transcurs d'una baralla en què haurien participat entre 3 i 5 persones.

Segons fonts pròximes al cas, la víctima, un exsuboficial de la policia peruana que ara treballava a Barcelona com encarregat de seguretat d'una cadena de supermercats, va poder caure a les vies en mediar en la baralla

stats