Reaccions a la sentència del Suprem
Societat 22/12/2010

Rosa Sensat: "És vergonyós, tant pels que presenten els recursos com pel tribunal"

Irene Balaguer diu que la sentència és vergonyosa. "Espero que tots tinguem sentit comú i seguim treballant per la convivència", diu.

Marta Bausells
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Irene Balaguer ha parlat en nom de l'Associació de Mestres Rosa Sensat i ha expressat que l'entitat mai no ha estat d'acord ni amb la presentació dels tres recursos ni amb el fet que els tribunals posessin en qüestió unes lleis que han ajudat extraordinàriament a tenir una situació de convivència a Catalunya", on ha remarcat que mai hi ha hagut un conflicte de llengua.

"És vergonyós, tant per aquests pares com pel Tribunal Constitucional i el Suprem, que fan un flac favor a la convivència al país", afirma.

Balaguer ha apel·lat al sentit comú i ha dit que espera "que tots seguim treballant per fer que el conjunt de ciutadans de Catalunya segueixin dominant perfectament una llengua i l'altra".

L'associació creu que la situació "és intolerable, després de tot el que s'ha fet i dels bons resultats que han tingut les polítiques lingüístiques i educatives".

stats