Universitats
Societat 14/02/2012

La rectora de la UAB renuncia a la reelecció

Ripoll convoca eleccions per al 14 de març

Ara
1 min

BarcelonaLa rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Ana Ripoll, ha decidit no presentar-se a la reelecció pel seu càrrec, tot i que en un primer moment sí que havia anunciat la seva candidatura a les eleccions a rector que ella mateixa va avançar per aquesta primavera.

En una carta enviada als caps de departament del centre, Ripoll fixa la data per aquestes eleccions en el 14 de març i anuncia que ha canviat d'opinió respecte a la seva candidatura. Argumenta pel "procés de canvi" encetat a la universitat a causa de la crisi financera necessita també d'una renovació de l'equip de direcció.

"En tots els processos de canvi, quan s'enceta un nou model de treball, algú ha d'obrir pas, que és la tasca més difícil i més agra, però necessària per poder cedir després la torxa als que seguiran en el comandament de la institució i faran possible completar el somni de millorar la UAB. M'ha correspost iniciar aquest camí i l'estic fent amb molta satisfacció, malgrat l'extrema pressió econòmica originada per la disminució del finançament que està afectant tot el sistema públic d'educació superior i de recerca", diu la missiva.

I afegeix: "Entenc també que aquests nous temps demanen una nova direcció i és per això que he decidit no presentar-me a la reelecció per al càrrec de rectora a les eleccions que se celebraran durant aquest curs acadèmic".

stats