Societat 14/08/2011

La febre dels 'remakes' s'estén a 'Embruixada' i 'La família Monster'

L'afició de les cadenes de televisió per tornar a rodar sèries que van tenir èxit fa anys no s'atura. Embruixada i La família Monster són les últimes a unir-se a la llarga llista de remakes acabats o en procés.

Albert Castellví Roca
2 min
Elizabeth Montgomery va protagonitzar la versió original d' Embruixada . La CBS li busca substituta per al futur remake .

Barcelona.En un moment en què el consum de sèries de televisió s'ha disparat, una fórmula molt utilitzada per les cadenes per llançar-se a produir ficcions noves és recuperar títols que van tenir èxit dècades enrere i rodar-los de nou. La llista de remakes previstos o que han vist la llum darrerament és llarguíssima, i les dues últimes sèries que s'hi han unit, aquesta mateixa setmana, són Embruixada i La família Monster .

La cadena nord-americana CBS busca substituta per a Elizabeth Montgomery, que entre el 1964 i el 1972 va donar vida a la protagonista d' Embruixada , Samantha Ste-phens, una bruixa que feia vida de persona normal però que era capaç de dur a terme qualsevol sortilegi simplement movent el nas.

L'any 2005 es va estrenar la versió cinematogràfica de la sèrie, protagonitzada per Nicole Kidman. Tot i que va ser força mal rebuda per la crítica, la cadena ha decidit comptar ara amb els mateixos productors.

Projectes de 'terror'

Per la seva banda, la NBC ja ha encarregat a Bryan Fuller -creador d'una altra sèrie de temàtica sobrenatural, Pushing daisies - el guió de la nova versió de La família Monster . Com l'original -de només dues temporades, emeses entre el 1964 i el 1966- estarà protagonitzada per una família de personatges monstruosos -una vampira, un Frankenstein i un home llop, entre d'altres-, i seguirà mantenint el to humorístic, tot i que buscarà un estil més fosc.

De fet, aquesta no és la primera vegada que es fan reviure aquests personatges. L'any passat, el mateix Fuller ja va presentar el projecte, que no va tirar endavant, i anteriorment se n'havia fet alguna seqüela i diverses pel·lícules.

En canvi, el que no s'ha convertit mai fins ara en sèrie de televisió és la història de Frankenstein . La mateixa NBC ha decidit encarregar-ne ara un guió, que haurà d'actualitzar la novel·la que Mary Shelley va escriure el 1818 i que tantes vegades s'ha portat al cinema.

stats