MOBILITAT
Societat 22/01/2011

Una avaria en una catenària atura durant tres hores la circulació de trens a Ribes de Freser

El trajecte entre entre Barcelona i Puigcerdà ha quedat reestablert al seu pas pel Ripollès després que durant el migdia no circuléssin els trens entre Ribes i Planoles

Redacció
1 min
Tren que s'ha quedat aturat a Planoles

BarcelonaLa línia 3 de Rodalies ja funciona a plena normalitat al seu pas pel Ripollès després que aquest migdia el trajecte entre Ribes de Freser i Planoles hagués quedat interromput. El motiu de l'avaria ha estat un tall elèctric que s'ha produït a la catenària. Segons Adif, els tècnics han arreglat el cable que s'havia trencat per la caiguda de restes d'una tala d'arbres sobre les instal·lacions. Per aquest motiu, l'empresa ha anunciat que presentarà una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra una vegada el seu servei de seguretat hagi recollit totes les dades.

Adif ha registrat l'avaria a les 14:22 hores del migdia i l'ha reestablert a les 17:12 hores de la tarda. Durant aquestes tres hores els viatgers havien de baixar a Ribes de Freser i allà un autocar els duia fins a Planoles on havien de seguir el viatge en tren. En aquest sistema alternatiu per carretera hi han treballat set persones d'atenció al client i dos autocars.

Un lector d'ara.cat, Àlex Miquel, ha enviat la imatge que acompanya aquesta notícia, en un dels moments en què el tren s'ha quedat aturat. Aquest lector ha assenyalat que el comboi ha estat una mitja hora aturat dins un túnel abans de fer mitja volta cap a Ribes.

stats